Wie ben ik?


Over Praktijk Kinesitherapie De Rederskaai

Kinesist te Zeebrugge

Ik ga door het leven als Ann Vandewynckele. . Ik ben reeds 36 jaar actief als kinesitherapeut en beoefen het nog altijd met grootste zorg en aandacht. Ik ben afgestudeerd aan de KUL-Leuven met een master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, maar vind het ontzettend belangrijk simultaan met de wetenschap te groeien en ben daarom steeds bezig met bijscholen en specialiseren. Dat is noodzakelijk om een up-to-date algemene revalidatie continu aan te bieden. De wetenschap staat niet stil dus ik ook niet.

Zo ben ik o.a. onderlegd in de psychomotoriek voor neurologische behandelingen. In München volgde ik daarvoor een opleiding Voita-therapie en aan de U-Gent een opleiding Bobath-therapie en acupressuur. Voor het uitvoeren van de manuele lymfedrainage volgens Vlodder, genoot ik een opleiding aan de Dr. Vodderschool. Voorts specialiseerde ik mij in kinesiotaping, craniocervicale- en craniomanibulaire disfuncties, kaakgewrichten, etc.

Het is van persoonlijk belang dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen in mijn praktijk. Daarom zal ik tijdens mijn consultaties nooit te veel mensen ontvangen. Naast genezing is dat ook een van de hoofdredenen voor het inrichten van de bewegingsruimte. Iedereen ontvangt de beste zorg, niemand hoeft op zijn horloge te kijken. Maak gerust een afspraak telefonisch of stuur een berichtje voor meer informatie, maar vooral: wees welkom!